Ma 2023. Szeptember 25.
Hétfő, Eufrozina napja van.
„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”

VÁRATLAN ÉLET - DEBRECENBEN IS BEMUTATJÁK AZ ÉLET VÉDELMÉRŐL SZÓLÓ FILMET

2022.06.19

A Családok Világtalálkozójához kapcsolódóan az MKPK nyári rendes ülésen hozott döntésének megfelelően 2022. június 24-én, pénteken életvédő napot szervez, fókuszban a "Váratlan élet" című filmmel, ami aznap valamennyi egyházmegyében, mozivetítésen lesz látható.

A Hajdúdorogi Főegyházmegye a Debrecen-Níregyházi Egyházmegyével közösen szervezi a vetítést, ami 18.00-tól kezdődik, Debrecenben, az Apolló moziban.

Ez a kezdeményezés az élet védelmére kívánja felhívni a figyelmet. A film igaz történet alapján mutatja be az abortusz dilemmáját, az ima erejével a halál kultúrájából kivezető utat.
Írta és rendezte: Chuck Konzelman, Cary Solomon

Főszereplők: Ashley Bratcher, Brooks Ryan, Robia Scott

A filmvetítés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A gördülékenyebb helyfoglalás érdekében ezen a felületen kereszetül tudnak regsztrálni

https://jegy.apollomozi.hu/?jegyfoglalas&id=23005&fbclid=IwAR14W8qZ0sAGnMvVfFXfUQ2gFiT-e-rL--A82EznYUFCO-2D6u8JFfnBRDk de akinek ez problémát okoz a parókián is jelentkehet. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a film a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz, ezért 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A vetítés után kerekasztal-beszélgetés kezdődik Terdik János atya, a Hajdúdorog Főegyházmegye családpasztorációs referensének vezetésével.

Az esemény nem sajtó-nyilvános rendezvény!

 

„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”