Kérés

Kedves Testvéreink!

Sohasem gondoltuk volna, hogy ilyen formában kell Hozzátok fordulnunk. Az elmúlt hetek távolsága és a közvetítéseken keresztül átjövő imádságok mellett mégiscsak hiányzik mindannyiunknak a személyes találkozás.

Minden kedves Testvérünknek köszönjük az idei esztendőben is nyújtott támogatásotokat mind imádsággal, mind buzdító szavakkal, mind pedig az anyagi jelenléttel.

Most is tudnunk kell, hogy a templom és közösségének  élete folyamatosan megy és mennie kell, viszont az ehhez szükséges anyagi forrásokat az elmúlt hetekben nehezen tudtuk előteremteni. Éppen ezért nem tervezett különleges  helyzetben a – saját családi körülmények lehetőségeit maximálisan tiszteletben tartva – nagy szeretettel és tisztelettel kérünk Titeket, hogy amit az elmúlt időszakban a templomunk és szolgálatunk fenntartására szántatok volna, ha van rá módotok, azt átutalással megtehetitek. (CIB Bank 11100609-19852386-36000001)

Hálás szívvel köszönjük a segítségeteket, és kívánjuk, hogy mindannyian leginkább lélekben, személyes újjászületésben, s a földi boldogsághoz szükséges anyagi biztonsággal éljük meg ezt az időszakot!

Debrecen, 2020. április 27.

Hálás köszönettel az egyházközség nevében:

Dr. Kriskó Miklós világi elnök és Kapin István parókus