Ma 2023. December 3.
Vasárnap, Ferenc napja van.
„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”

Hirdetések – 2023.


Hírdetés 2023 november 27.

 

1. A jövő héttől kezdve a hétköznapi szertartásokat reggel és este is az Érseki Hivatal kápolnájában fogjuk végezni (Petőfi tér 8.). Illetve vasárnap 6:40-kor is lesz Szent Liturgia az Érseki Hivatal kápolnájában. 

 

2. Csütörtökön 9.30-tól baba-mama klub,

Vasárnap 10-től elsőáldozási felkészítő lesz, este pedig a fiatalokat várjuk 16:30-ra a közösségi házba. 

 

3. A Szeretetdoboz-akcióra december 15-ig várják a felajánlásokat. Részletek a cikkben: https://hd.gorogkatolikus.hu/Egyutt-segitunk-Debrecenben-2023-november-14?fbclid=IwAR2gdEwPHdJ2jg22hqkC2-aKXEZFOGpH1gCefBzUPt3gqhinMZrl8xSZVl4

A felajánlásokat a közösségi házba várjuk!!!

 

4. December 1-jén az Apolló moziban  egy adventi meglepetésre invitáljuk egyházközségünk családjait. 17:00-i kezdettel, a Csillag c. mesefilmet nézhetjük meg a Kisjézus születéséről. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni Tamás Rékánál telefonon, vagy személyesen a közösségi házban lehet.

 

5. December 2-án lesz az "Úton Betlehembe" program a Tócóskerti Görögkatolikus templom udvarán, ahogy közösségünk is részt vesz majd, várunk mindenkit szeretettel.

 

6. Vasárnap Ádventi gyertyagyújtás lesz Debrecen főterén, ahol a város polgármestere és három püspöke fogja meggyújtani az első gyertyát.

 

7. Karácsonyi lelkigyakorlatunkat dr Vincze Krisztián, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető professzora fogja tartani december 16-17-én, karácsony előtti utolsó hétvégén.

 

 

Áldott hetet kívánva szeretettel:

 

Gergely, Miklós és Márk atyák

 

„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”