Ma 2021. Június 18.
Péntek, Levente napja van.
„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”

Kérés

2020.06.30

Kedves Testvéreink!

Sohasem gondoltuk volna, hogy ilyen formában kell Hozzátok fordulnunk. Az elmúlt hetek távolsága és a közvetítéseken keresztül átjövő imádságok mellett mégiscsak hiányzik mindannyiunknak a személyes találkozás.

Minden kedves Testvérünknek köszönjük az idei esztendőben is nyújtott támogatásotokat mind imádsággal, mind buzdító szavakkal, mind pedig az anyagi jelenléttel.

Most is tudnunk kell, hogy a templom és közösségének  élete folyamatosan megy és mennie kell, viszont az ehhez szükséges anyagi forrásokat az elmúlt hetekben nehezen tudtuk előteremteni. Éppen ezért nem tervezett különleges  helyzetben a – saját családi körülmények lehetőségeit maximálisan tiszteletben tartva – nagy szeretettel és tisztelettel kérünk Titeket, hogy amit az elmúlt időszakban a templomunk és szolgálatunk fenntartására szántatok volna, ha van rá módotok, azt átutalással megtehetitek. (CIB Bank 11100609-19852386-36000001)

Hálás szívvel köszönjük a segítségeteket, és kívánjuk, hogy mindannyian leginkább lélekben, személyes újjászületésben, s a földi boldogsághoz szükséges anyagi biztonsággal éljük meg ezt az időszakot!

Debrecen, 2020. április 27.

Hálás köszönettel az egyházközség nevében:

Dr. Kriskó Miklós világi elnök és Kapin István parókus 

„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”