Ma 2023. Március 23.
Csütörtök, Emőke napja van.
„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”

Hirdetések – 2023.


 

Hirdetés Március 20.

 

1. A jövő hét egyes napjain a szertartásrend rendhagyó módon alakul a közetkezők szerint:

- Szerda: Utrenye szokott módon; 17.30 Előszenteltek Liturgiája, utána pogácsa-tea a böjtölőknek, 19.30 Krétai Szt. András bűnbánati nagykánonja

- Csütörtök: Nincs utrenye, 17.30 Előszenteltek Liturgiája

- Péntek: Utrenye szokott módon; 17.30 Előszenteltek Liturgiája, utána pogácsa-tea a böjtölőknek, 19.30 Nagyesti zsolozsma lítiával, utrenye

- Szombat (Örömhírvétel ünnepe): 6.30; 8.30; 10.00 Szent Liturgia (nincs utrenye)     17.30 Liturgia+ vecsernye

 

2. Szombaton rendezték az hittanverseny egyházmegyei döntőjét, ahol egyházközségünk több csapattal vett részt, és 7-8-os korcsoportban győztes lett, így bejutott a metropóliaia, vagy országos döntőbe. Gratulálunk a csapattagoknak és a felkészítőknek.

 

3. Jövő héten csütörtökön 9:30-kor Baba-mama klub, 10:00-kor pedig a Csigakörrel főzés lesz a közösségi házban. 

 

4. Március 26-án, vasárnap 16:00-kor húsvétra készülve hagyományörző céllal egy sütés-főzésre várunk mindenkit a közösségi házban. A fiatalabbakat, akik nem szeretnének ehhez csatlakozni pedig egy kis társasjátékozásra várjuk, amíg elkészülnek a finomságok. 

 

5. Vasárnap a Szentföld javára volt központi gyűjtés. 

 

6. Buzdítjuk a kedves testvéreket, hogy a pápalátogatás rendkívüli eseménye miatt személyesen is imádkozzanak annak lelki eredményéért az újságosnál található kártyákon lévő imádság vagy pl. egy napi Mennyei király elimádkozásával. 

 

7. A Great English és a Debreceni Görögkatolikus Parókia nyári angol tábort szervez a közösségi házunkban, az Attila téren.

Bővebb információ a plakáton található.

 

Áldott hetet kívánunk!

 

„A Te oltalmad alá sietünk, Istenszülő Szűz”